Hallå babi gulingar!

Vi håller på och chillar mest hela tiden. Det är dagens update.
I övrigt händer det att vi raftar och dyker men mestadels håller vi på med pensionärssysslor såsom att fika på Café Smörgås tvärt över gatan (Annie är stammis och glömde senast sina glasögon där), går på restaurang på kvällskvisten och spenderar dagen på stranden, vid poolen, i en massagesäng eller bara på rummet med en god bok. Så lever vi nu. Ibland åker vi taxi också för det tycker vi att vi kan unna oss.

Här kommer lite coola pics för att göra er avundsjuka:



Bild 1: Padang padang beach. Bild 2: Sjölejonninan. Bild 3: Mr Bin Tang. Bild 4: Svettigaste ansiktet i the southern hemisphere. Bild 5: dykbåt

PS! Bäst just nu: Don't be tardy for the party! http://www.youtube.com/watch?v=fd9H7L10WPE

Dåliga grejer

Dåliga saker just nu:

Annie tog en fotskrubb hos en av "massage-yes?!"-damerna och hon fick hämta flera andra damer som skrattade och pekade. Det tog ca en kvart för henne att få bort all hård hud och i slutändan hade Annie lika lena fötter som Ida och Jonas hade sedan innan.

Det har regnat en gång. I ungefär en timme.

På vårat förra hotell hette toapappret "Trendy". Det gör det inte här. Känns väldigt icke-modernt.

Jonas vägrar spela kort.


Bild ett: Ida firar ankomst till myshotellet med välkomstdrink framför våran fina rumsdörr. Bild två: Annie firar sitt C-uppsatsresultat och blir påhejad av Jonas. Bild tre: Annie är glad över sin första kopp riktiga kaffe på ett halvår. Bild fyra: Ida är glad över sin putmun. Bild fem: Jonas är levnadsglad (som vanligt).

RSS 2.0